Gebiedsmakelaars

De gemeente heeft zes gebiedsmakelaars. Zij zijn het aanspreekpunt voor inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties in de dorpen en stadjes (kernen) van de gemeente West Betuwe. U kunt bij ze terecht met al uw vragen en ideeën over uw woon- of leefomgeving. De gebiedsmakelaars denken met u mee en wijzen u de weg binnen de gemeentelijke organisatie. Ze weten welke instanties er in de gemeente actief zijn.

In de gemeente West Betuwe zijn drie organisaties waar u terecht kunt met uw vraag of idee over uw woon- of leefomgeving: gemeente West Betuwe, Welzijn West Betuwe en Mozaïek (actief in de 11 dorpen van de voormalige gemeente Geldermalsen). Het maakt niet uit met wie u contact opneemt. U bent altijd aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw vraag, idee of initiatief terecht komt bij de juiste mensen. Zo zijn we voor alle inwoners dichtbij!

De gebieden

Kaart van West Betuwe - Gebieden Makelaars

Neem contact op!

Heeft u een idee om uw woonomgeving socialer, mooier of gezelliger te maken? Neem dan contact op met de gebiedsmakelaar in uw dorp of stadje. De gebiedsmakelaars beoordelen ook uw aanvraag voor een bijdrage uit het leefbaarheidsbudget.

De gebiedsmakelaars