Afspraak maken

Bij de publieksbalies in het gemeentehuis verminderen we het aantal contacten wegens de maatregelen rond het coronavirus. Heeft u geen haast met uw aanvraag? Stel het bezoek aan het gemeentehuis dan nog even uit. Dan kunnen we de inwoners en ondernemers met een spoedvraag goed en veilig helpen. Check bij Rijbewijzen de tijdelijke regeling. Heeft u al een afspraak gemaakt, maar heeft het geen haast? U kunt de afspraak makkelijk annuleren via de link in de bevestigingsmail. Namens alle collega’s, inwoners en ondernemers bedankt!

Let op: Maak alleen een afspraak als het niet kan wachten. Heeft u gezondheidsklachten? Blijf dan thuis en verzet uw afspraak.
In de ochtend kunt u op afspraak terecht voor aanvragen van documenten.
In de middag kunt u op afspraak terecht voor ophalen van documenten.

Inwoners die net geslaagd zijn voor hun eerste rijbewijs of een uitbreiding in een andere categorie behaalden, kunnen kiezen voor > afspraak rijbewijs 1ste aanvraag. 

Het gemeentehuis gaan we verbouwen. Tijdelijk bezoekadres Van Dam van Isseltweg 4, 4191 KC Geldermalsen

Oplichters actief, afspraak maken is altijd gratis

Wilt u een afspraak maken bij het gemeentehuis om een paspoort of ander document te regelen? Dan is het goed om te weten dat u alleen betaalt voor het document dat u nodig heeft. Een afspraak maken is altijd gratis.

Helaas zijn er bedrijven die aanbieden om voor u een afspraak te regelen. Aan die bedrijven moet u dan kosten betalen. Maak geen gebruik van deze bedrijven en regel de afspraak zelf met de gemeente. Lukt het niet om digitaal een afspraak in te regelen? Neem dan telefonisch contact op. We helpen u graag.