Vacatures gemeente West Betuwe

Werken bij West Betuwe. West Betuwe is een groene, kleurrijke gemeente waar het heerlijk wonen en werken is. Waar iedereen zich welkom en goed geholpen voelt. Waar een vruchtbare bodem voor samenwerking zorgt dat onze gemeenschap tot volle bloei komt.

Er zijn regelmatig vacatures. De vacatures plaatsen we op de website Werken in Gelderland. Kijk op www.werkeningelderland.nl

Gemeente West Betuwe is gastvrij en dichtbij. Het is een van de meest uitgestrekte, groene en waterrijke plattelandsgemeenten van Nederland. Met 50.000 inwoners en 26 dorpen een rijk gevulde fruitmand. De boomgaard van Nederland, klaar om tot volle bloei te komen.

Samen bouwen

We willen er zijn voor onze voor inwoners, ondernemers en (maatschappelijke) organisaties. Gemakkelijk en goed te bereiken en persoonlijk contact staat voorop. We doen moeite om te begrijpen wat de ander écht nodig heeft. Onze kernwaarden: dienstverlenend, mensgericht, gedreven, durf, vakbekwaam en vertrouwen. Met de samenleving bouwen we aan een krachtige en toekomstbestendige gemeente.

Met frisse energie werken we de komende jaren aan onze ambities. We zijn in opbouw en er is veel te leren en te ontdekken. De verantwoordelijkheid ligt laag in de organisatie, met ruimte voor vernieuwing. Er is aandacht voor nieuwe manieren van werken: hostmanship, gebiedsgericht en daar waar we nodig zijn. Dit is West Betuws werken. Spreekt dit jou aan? Wil je meebouwen aan een mensgerichte organisatie waar iedereen zich welkom voelt? Kijk dan of een van de vacatures bij jou past.

Inhuurdesk Bedrijfsvoeringsorganisatie West-Betuwe

Voor inhuur van tijdelijk personeel maken we gebruik van de inhuurdesk van Bedrijfsvoeringsorganisatie West-Betuwe voor de gemeenten Culemborg, Tiel en West Betuwe. 

Voor de inhuur van personeel volgt de Inhuurdesk West-Betuwe de procedure van een dynamisch aankoopsysteem (DAS). Wilt u als leverancier van personeel of als ZZP’er meedingen naar een opdracht? Dan registreert u zich op dit portaal en dient u uw verzoek tot toelating in voor één of meerdere categorieën waarvoor u in aanmerking wilt komen. 
https://www.bvowb.nl/inhuurdesk