Team sociaal

Bij het Team sociaal kunt u terecht voor ondersteuning en advies over zaken waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt. Heeft u vragen over uw gezin of relatie, werk, inkomen, wonen, zorg, gezondheid, vervoer, mantelzorg en dagbesteding? Of maakt u zich zorgen over anderen? Zoek dan contact met onze medewerkers.

Hoe werkt het Team sociaal?

Samen met u helpen de medewerkers van het Team sociaal u graag op weg. En we zijn bij u in de buurt. We gaan met u om de tafel en luisteren naar uw verhaal. We bespreken wat u zelf en met hulp van mensen in uw omgeving kunt oplossen. En we bedenken samen met u passende en praktische oplossingen voor uw zorgen of wensen.

Onze medewerkers bieden zelf ook ondersteuning en begeleiding. Als het nodig is, regelen ze professionele ondersteuning. Geen standaardhulp, maar een oplossing die past bij u of uw gezin. Met elkaar werken we er naar toe dat u weer op eigen kracht verder kunt.

De inzet van het Team sociaal is op vrijwillige basis en kosteloos. U houdt zelf de touwtjes in handen. Alle informatie die u deelt, behandelen wij vertrouwelijk.

Contact

Het Team sociaal West Betuwe is er voor u. Wilt u meer informatie? Bel of mail ons dan gerust.