Team sociaal

Bij het Team sociaal kunt u terecht voor ondersteuning en advies over zaken waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt. Heeft u vragen over uw gezin of relatie, werk, inkomen, wonen, zorg, gezondheid, vervoer, mantelzorg en dagbesteding? Zoek dan contact met onze medewerkers.

Hoe werkt Team Sociaal?

Samen met u helpen de medewerkers van het Team sociaal u graag op weg. En we zijn bij u in de buurt. We gaan met u om de tafel en luisteren naar uw verhaal. We bespreken wat u zelf en met hulp van mensen in uw omgeving kunt oplossen. En we bedenken samen met u passende en praktische oplossingen voor uw zorgen of wensen.

Onze medewerkers bieden zelf ook ondersteuning en begeleiding. Als het nodig is, regelen ze gespecialiseerde ondersteuning. Geen standaardhulp, maar een oplossing die past bij u of uw gezin. Met elkaar werken we er naar toe dat u weer op eigen kracht verder kunt.

De inzet van het Team sociaal is op vrijwillige basis en kosteloos. U houdt zelf de touwtjes in handen. Alle informatie die u deelt, behandelen wij vertrouwelijk.

Maakt u zich zorgen over anderen?
Neem dan meteen contact op met Veilig Thuis via telefoonnummer 0800 - 2000. Kijk op de website van Veilig Thuisexterne-link-icoon voor meer informatie over deze organisatie.  

Contact Team sociaal

Het Team sociaal West Betuwe is er voor u. Wilt u meer informatie? Bel of mail ons dan gerust.

Telefoon: 0345 72 88 01

E-mail: teamsociaal@westbetuwe.nl