Zelfstandig ondernemer en geldzorgen

Kunt u uw rekeningen niet meer betalen? Heeft u schulden? Of kunt u hulp gebruiken bij uw administratie? We helpen u om weer grip te krijgen op uw geldzaken. We zijn er voor ZZP’ers en andere ondernemers.

Team Schuldhulpverlening 

Heeft u geen inkomen meer of heeft u hulp nodig bij het op orde krijgen van uw administratie? Dan kunt u terecht bij Team Schuldhulpverlening. Ook als u er niet uitkomt met uw schuldeisers of er bijvoorbeeld beslag is gelegd op uw pand of inventaris kan Team Schuldhulpverlening u verder helpen.  

U kunt als ondernemer bij het Team Schuldhulpverlening terecht met vragen, zoals:

  • Hoe moet ik financieel rondkomen nu mijn bedrijf stilligt, zowel privé als met mijn bedrijf? 
  • Wat kan ik met mijn personeel doen nu mijn bedrijf langer stilligt dan gepland? 
  • Hoe krijg ik weer grip op mijn administratie, mijn privébudget en boekhouding? 
  • Hoe kan ik mijn schulden oplossen? 

Wat Team Schuldhulpverlening doet

  • Antwoord geven op uw financiële vragen
  • Advies geven over waar u als ondernemer recht op heeft
  • Coaching en begeleiding om uw geldzaken weer op orde te krijgen
  • Schuldhulp voor ondernemers 
  • Samen kijken we wat u als ondernemer nodig heeft en wat mogelijk is. Als het nodig is werken we daarvoor samen met specialisten. Zoals Schuldhulpmaatje, Over Rood (speciaal voor ondernemers) of Werkzaak Rivierenland. 

Bent u een ondernemer en wilt u weer grip op uw geldzaken? Maak snel een afspraak met Team Schuldhulpverlening via shv@westbetuwe.nl of 0345-728801.
Lees meer over Team schuldhulpverlening.

Online geldplannen

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Met de online geldplannen van Nibud krijgt u inzicht in uw financiële situatie. Er zijn ook speciale geldplannen voor ZZP’ers. U vult uw plan – anoniem – in, en u heeft na invullen een actieplan in handen. U weet dan precies wat u kunt doen om uw situatie te verbeteren. Lees meer informatie over online geldplannen.

Tijdelijke bijstand

Heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met Werkzaak Rivierenland. In sommige gevallen is tijdelijke bijstand mogelijk. Kijk voor meer informatie op de website van Werkzaak Rivierenland.

Ondernemen en coronavirus

Veel ondernemers en zzp'ers hebben vragen en zorgen over hun bedrijf en werk. Op deze pagina proberen we u te verwijzen naar de juiste informatie voor uw situatie.