Publieksbalie gemeente vanaf 28 september gesloten vanwege verhuizing

08 september 2023
Dienstverlening

Op donderdag 28, vrijdag 29 september en op maandag 2 oktober is de publieksbalie in het gemeentehuis gesloten. Dat doen wij omdat de balies en medewerkers gaan verhuizen naar het vernieuwde gemeentehuis.

In deze periode kunt u tijdelijk geen afspraken inplannen. Ook kunt u niet spontaan in het gemeentehuis terecht met uw vragen. Regel daarom uw nieuwe rijbewijs, paspoort of ander officieel document op tijd. Vanaf dinsdagmiddag 3 oktober zijn de publieksbalies weer open op de vertrouwde plek aan de Kuipershof 2.

Verbouwing gemeentehuis

Het gemeentehuis in Geldermalsen wordt gerenoveerd, verduurzaamd en verbouwd. Daarom vindt u de publieksbalies op dit moment in het oude Univé gebouw aan de Van Dam van Isseltweg 4. Eind september verhuizen als eerste de publieksbalies en de medewerkers van team publiek naar het vernieuwde gebouw. Vanwege de verhuizing zijn de publieksbalies 3 werkdagen gesloten.

Voor noodgevallen zijn we wel bereikbaar per telefoon en via de mail. Op de website vindt u alle informatie over onze dienstverlening.

Afspraak maken

Heeft u binnenkort een nieuw rijbewijs, paspoort of identiteitskaart nodig? Regel dit dan op tijd. Maak eerst online een afspraak met ons voordat u naar het gemeentehuis komt. Dan weten wij van uw komst en wordt u sneller geholpen. Plan direct een afspraak inexterne-link-icoon.

Burgerzaken

0345 - 72 88 00 of gemeente@westbetuwe.nl

Voor algemene vragen en opmerkingen over bijvoorbeeld reisdocument, rijbewijs, burgerlijke stand, verhuizen, vergunning, toezicht & handhaving. Ook kunt u hier meldingen openbare ruimte doorgeven. Denk aan een losse stoeptegel, gedumpt afval en andere zaken die u ziet in uw woonomgeving.

Team sociaal

0345 - 72 88 01 of teamsociaal@westbetuwe.nl

Voor vragen over uw gezin of relatie, werk, inkomen, wonen, zorg, gezondheid, vervoer, mantelzorg en dagbesteding.

Bel of mail gerust als u vragen heeft

Bel ons gerust als u vragen heeft. U bereikt ons van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur. En op vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur. We helpen u graag.