woning jongeren

Ben je tussen 18 en 30 jaar oud? Praat mee over wonen in gemeente West Betuwe

07 juni 2024
Dorpen en stadjes

Je bent jong en wil graag op jezelf gaan wonen. Dat is niet makkelijk in deze tijd. Er zoeken meer mensen naar een huis dan dat er huizen zijn. De wachtlijsten voor een sociale huurwoning zijn lang en op de woningmarkt heb je te maken met stijgende prijzen voor koopwoningen. Ben jij tussen de 18 en 30 jaar oud? We horen graag jouw ervaringen op de woningmarkt. Waar loop jij tegen aan bij je zoektocht naar een huis? Wat vind jij belangrijk in een nieuw huis? Zijn er bijzondere woonvormen waar jij belangstelling voor hebt? Ga met ons in gesprek tijdens de online bijeenkomst op donderdag 20 juni van 19.00 tot 20.30 uur.

Aanmelden

Geef je op via de onderstaande link. Daar kun je jouw emailadres opgeven. Je ontvangt dan een Teams-link voor de bijeenkomst. 

Aanmeldformulier online bijeenkomst over wonen voor jongeren tussen 18 en 30 jaarexterne-link-icoon

Onderzoek woonschaarste 

Onze gemeente staat voor een grote woningbouwopgave. We willen graag inzicht krijgen in de schaarste op de woningmarkt. Onderzoeksbureau Companen voert in onze opdracht het onderzoek uit. In dit onderzoek is er speciale aandacht voor jongeren van 18 tot 30 jaar. We horen jouw ervaringen en ideeën graag!