Woningbouw in Deil

We hebben voor het dorp Deil een kansenkaart gemaakt. De kansenkaart laat zien waar mogelijkheden zijn voor het realiseren van bebouwing in en buiten het dorp. We willen graag van inwoners horen waar zij kansen zien voor woningbouw of andere voorzieningen.

Bekijk hier de kansenkaart

Informatieavond 13 februari 2023

Op maandag 13 februari van 19:00 uur tot 21:00 uur was er in het dorpshuis in Deil (Duyfhuisstraat 2, 4158 CK Deil) een informatieavond. Tijdens de avond was er een presentatie over de opzet van de kansenkaart en hoorde u hoe u kunt aangeven waar u graag woningen, bedrijven of voorzieningen ziet.

Kon u niet bij de avond aanwezig zijn? Maar bent u wel benieuwd naar de presentatie? Bekijk dan de livestream terug via YouTubeexterne-link-icoon

Wat is een kansenkaart?

Een kansenkaart is een uitwerking van de omgevingsvisie. De omgevingsvisie geldt voor de hele gemeente en geeft een globaal beeld van de plannen voor de toekomst voor de leefomgeving. Maar de omgevingsvisie geeft niet aan waar en in welk dorp we woningen kunnen bouwen. En of dit past bij de omgeving. Daarom de kansenkaart.