De Plantage in Meteren

Nieuw is De Plantage in Meteren vlakbij Geldermalsen al lang niet meer. De wijk bruist, kleurt groen en is populair! Bewoners genieten van wonen in een hoogwaardig opgezette wijk met goede voorzieningen en de prachtige natuur van de Betuwe lekker dichtbij. De nieuwbouwwijk vind je aan de zuidkant van de Meersteeg. Om precies te zijn tussen de Rijksstraatweg en de N327.

De helft van de wijk (750 woningen) is bijna gerealiseerd. Als De Plantage in Meteren straks af is, staan er 1500 woningen. We richten ons erop om de wijk in 2030 voltooid te hebben. Van vrije kavels tot prachtige starterswoningen, huur en koop; u vindt het hier allemaal. Kortom, er is voor iedereen een passend thuis te vinden op De Plantage. Volg jij?

Interesse in een woning of een kavel?

In De Plantage zijn verschillende woningbouwprojecten, u leest daar meer over op de website van Leven in De Plantageexterne-link-icoon. Automatisch op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de wijk kan ook, registreer u dan als belangstellendeexterne-link-icoon of volg het project via Instagramexterne-link-icoon of Facebookexterne-link-icoon.

Kijk voor het aanbod van bouwkavels op Kavels Blanckestyn | Gemeente West Betuweexterne-link-icoon.