Yannic van Daele

BABS Yannic van Daele

Uit: Geldermalsen

"Wat fijn dat jullie besloten hebben om de rest van jullie leven samen te delen. Leve de liefde!

Mijn naam is Yannic van Daele en ik ben geboren op 16-05-1972 te Vilvoorde ( België) maar sinds 1976 woonachtig in Nederland. Samen met mijn gezin woon ik in Geldermalsen. In het dagelijks leven ben ik als Leesconsulent werkzaam bij de schoolbiebs van bibliotheek Den Bosch. Ik breng boeken en verhalen naar de kinderen toe in de hoop van elk kind een lezer te maken, ook geef ik trainingen en workshops aan ouders, leraren, pedagogisch medewerkers en docenten.

Als groot liefhebber van liefdesverhalen en romanticus ben ik in 2010 Babs (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) geworden en ik geniet van elk huwelijk dat ik mag sluiten.

Je huwelijksdag is de mooiste dag van je leven en ik zie het als mijn taak om de huwelijksceremonie aan te passen aan de wensen en dromen van mijn bruidspaar.
En bijna alles kan; wil je een gastspreker, een kaarsje branden voor een overleden dierbare, trouwbeloftes naar elkaar toe uitspreken, een lied zingen voor je geliefde, wil je live muziek, gaan je honden de ringen aangeven of wil je je kinderen een rol geven in de ceremonie? Bespreek de mogelijkheden met me want samen met jullie wil ik de ceremonie invullen zoals jullie dat willen. Ik ben op vrijdag en zaterdag beschikbaar als BABS.

Twee à drie weken voorafgaand aan de grote dag kom ik naar jullie toe om jullie 'liefdesverhaal' aan te horen zodat ik een persoonlijke, vrolijke en liefdevolle speech voor jullie kan schrijven.

Ik wens jullie alvast veel plezier en succes met de voorbereidingen rondom jullie huwelijk.

Vier de liefde!"