Vroeg Eropaf

Lukt het u niet om rekeningen op tijd te betalen? Dat is niets om u voor te schamen. Het komt vaker voor dan u denkt. Iedereen kan te maken krijgen met financiële problemen. Bijvoorbeeld door tegenslagen, zoals werkloosheid, ziekte of een scheiding. Wij helpen u graag om uw financiën weer op de rit te krijgen.

Wij zijn team Vroeg Eropaf
Team Vroeg Eropaf helpt mensen met (beginnende) financiële problemen.
Team Vroeg Eropaf is er voor alle inwoners van West Betuwe. U hoeft niet te wachten tot wij bij u langskomen. U mag ook zelf contact opnemen via vroegeropaf@westbetuwe.nl.

Wij werken samen met woningcorporaties KleurrijkWonen en De Kernen, Vitens, zorgverzekeringen en energieleveranciers. Als iemand bij twee of meer van deze instanties een betalingsachterstand heeft, krijgen wij een melding. Dan brengen we een bezoek aan huis om uw financiële situatie te bespreken. Samen kijken we naar oplossingen. Ook maken we eventueel een plan voor vervolghulp. Heeft u bij slechts één van deze instanties een betalingsachterstand? Dan benaderen wij u per mail.

Hulp van team Vroeg Eropaf is vrijblijvend en kost niets. De informatie die u met ons bespreekt, behandelen we in vertrouwen. We delen het alleen met de aangesloten partijen als u daar toestemming voor geeft.

Contact met Team Vroeg Eropaf

Team Vroeg Eropaf is er voor alle inwoners van West Betuwe. U hoeft niet te wachten tot wij bij u langskomen. U mag ook zelf contact opnemen via vroegeropaf@westbetuwe.nl. Of bel 06 – 257 57 052 Tijdens kantooruren neemt het team contact met u op.

Contact met de hulppunten van Welzijn West Betuwe

Op verschillende locaties in de gemeente zijn er ook hulppunten van Welzijn West Betuwe. Contact opnemen met de hulppunten kan via telefoonnummer: 06 - 183 432 39. Of mail naar: hulppunt@welzijnwestbetuwe.nl

Ook kunt u een van de hulppunten in de gemeente bezoeken:

Dorpshuis de Koels
molenlaan 17 – Vuren

Huis op Hemert
Blankenburgsestraat 3 - Ophemert

Dorpshuis Asperen
langerakstraat 6 – Asperen

Klokhuis Beesd
Jeugdlaan 2a – Beesd

MFC de Pluk
Rijksstraatweg 64 - Geldermalsen

Dorpshuis de Koeldert
Koeldert 30 – Waardenburg