Verkoop voormalige gemeentehuis in Asperen van start

8 dec 2021
De gemeente West Betuwe verkoopt het voormalige gemeentehuis in Asperen. Na de fusie van gemeenten Lingewaal, Neerijnen en Geldermalsen in 2019 heeft het gebouw met de karakteristieke villa geen functie meer. De verkoop is nu daadwerkelijk van start gegaan.

Belangstellenden kunnen tot  27 januari 2022 13.00 uur een bod uitbrengen. Dit gebeurt via een open inschrijving. Het biedingsformulier kan men inleveren bij Trium Notarissen in Geldermalsen.

Bestemming

Het voormalig gemeentehuis in Asperen heeft een sociale, maatschappelijke en educatieve bestemming. En ook een bestemming voor openbare dienstverlening. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor een woonbestemming voor starters en senioren. Hiervoor moet het bestemmingsplan worden gewijzigd. Lees meer over de mogelijkheden, bestemming, kaders en uitgangspunten voor de verkoop.

Het gebouw

Het karakteristieke Raadhuis dateert uit 1893 en omvat circa 496 m2 verhuurbare vloer oppervlakte (v.v.o.). Dit is verdeeld over vier bouwlagen. Het voormalige Gemeentehuis dat vastzit aan de karakteristieke villa is gebouwd in 1989. Het heeft een totale oppervlakte van circa 1.966 m² v.v.o. dat is verdeeld over drie bouwlagen. De gebouwen staan op een ruimte kavel in een mooie parkachtige omgeving.

Bedrijfsmakelaar

Bedrijfsmakelaar Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. uit Utrecht begeleidt de verkoop. Meer informatie over de verkoop en de gebouwen kunt u opvragen via bedrijven@ansdewijn.nl of telefoonnummer 030 2322303.

Kijkdagen

De gebouwen zijn te bezichtigen op onderstaande data tussen 10.00 en 14.00 uur. Meld u voorafgaand aan de kijkdag aan bij de bedrijfsmakelaar.  

Kijkdagen:

  • dinsdag 8 december 2021
  • woensdag 9 december 2021
  • woensdag 15 december 2021