Tineke van Ooijen-van Bruksvoort

BABS Tineke van Ooijen

Uit: Asperen

"Mijn naam is Tineke van Ooijen en ik woon in Asperen. Ik ben op 1 juni 1963 geboren in Montfoort, op mijn tiende verhuisd naar Asperen, en nooit meer weggegaan.

In het dagelijks leven ben ik docent Godsdienst & Levensbeschouwing en Kerkelijk Werker. Vanuit beide beroepen heb ik veel ervaring opgedaan met het spreken voor groepen en ik vind dat erg leuk om te doen.

Sinds juli 2012 mag ik mij BABS noemen en heb inmiddels heb - met veel plezier - al heel wat huwelijken mogen sluiten.

Een huwelijk is een belangrijke stap in je leven en de dag waarop je dat doet moet als het even kan ook een bijzondere dag worden. Vaak ben je maanden lang bezig met de voorbereiding er van. De huwelijksceremonie is weliswaar maar een klein onderdeel van die dag, maar ook daarvan hoop je dat het een leuk en waardevol moment is. Daarom vind ik het erg belangrijk om vooraf met jullie kennis te maken zodat ik een goed beeld krijg jullie verwachtingen. Elk bruidspaar is immers anders en heeft andere wensen, maar juist dat maakt het boeiend en leuk om te doen. Voor mij is het iedere keer weer een uitdaging om er iets persoonlijks van te maken waar jullie met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Ik wens jullie veel plezier met alle voorbereidingen en wellicht tot ziens."