Roeny Leeuwenburgh-Vendrig

BABS Roeny Leeuwenburgh

Uit: Herwijnen

"Lief bruidspaar. Jullie hebben besloten om te gaan trouwen, een heel belangrijke beslissing. Nu moeten alle voorbereidingen getroffen worden voor een mooie huwelijksdag en mogen jullie een trouwambtenaar uitkiezen.

Ik stel me even voor: ik ben Roeny Leeuwenburgh-Vendrig geboren in Rotterdam in 1954. Ik ben in 1987 met mijn man en kinderen in het voormalige gemeentehuis in Herwijnen komen wonen. We voelden ons snel thuis in dit mooie dorp aan de Waal.

In het dagelijks leven schrijf ik in opdracht van gemeenten en bedrijven verslagen van vergaderingen.

In 2012 ben ik beëdigd als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Ik vind het een uitdaging om in overleg met aanstaande huwelijkspartners een mooie huwelijksvoltrekking voor te bereiden.

Natuurlijk moet jullie huwelijksdag een onvergetelijke dag worden; ik wil daar graag een bijdrage aan leveren. Het is belangrijk dat de ceremonie rondom de huwelijksvoltrekking goed bij jullie past. Enkele weken voor de huwelijksdatum wil ik dan ook graag in één of twee gesprekken jullie leren kennen en vooral horen wat jullie wensen zijn. Bijvoorbeeld een formele ceremonie of een wat meer ongedwongen sfeer; de keus is aan jullie, want het is jullie huwelijksdag! Ik zal dan mijn uiterste best doen om van de huwelijksvoltrekking met een passende persoonlijke toespraak een mooie bijeenkomst te maken. Ik hoop dat jullie ook aardoor zullen kunnen terugkijken op een onvergetelijke huwelijksdag!"