Burgemeester overhandigt rijbewijs

Publieksbalies in nieuw gemeentehuis West Betuwe geopend

03 oktober 2023
Dienstverlening

Met het overhandigen van een nieuw rijbewijs aan de heer Van der Gun uit Beesd zijn dinsdagmiddag de publieksbalies in het nieuwe gemeentehuis van West Betuwe officieel in gebruik genomen.

Na een verbouwing van twee en een half jaar is de aangebouwde hal als eerste klaar voor gebruik. Inwoners van West Betuwe kunnen voortaan weer terecht aan de Kuipershof 2 in Geldermalsen. De kantoren en werkruimtes voor ambtenaren worden op 14 november in gebruik genomen. De raadzaal volgt in december.

Nieuw rijbewijs

De heer Theo van der Gun uit Beesd had eigenlijk dinsdag later in de middag een afspraak om zijn verlengde rijbewijs op te halen. Toen hij door de gemeente werd benaderd om dat ten overstaan van pers en genodigden in ontvangst te nemen twijfelde hij geen moment. “Ik vind het een eer om dit te mogen doen als 75 jarige. Het online aanvragen ging heel makkelijk. Nu is het ophalen ook nog een feestje. Net als mijn vrouw vind ik het gebouw indrukwekkend, het is heel mooi geworden en ik wens iedereen veel werkplezier.”