Provinciale weg N830 Tuil

Van Kessel Wegenbouw BV gaat werkzaamheden uitvoeren aan de N830 in opdracht van provincie Gelderland. Sinds 29 april zijn ze bezig aan de Steenweg tussen de rotonde bij de Havenstraat in Tuil en de rotonde bij de Achterweg in Waardenburg. Deze fase neemt naar verwachting 3 weken in beslag.

Een van de gemetselde duikers is in slechte staat. Een duiker is een verbinding tussen twee watergangen onder de weg door. Van Kessel Wegenbouw vervangt deze duiker. We moeten de weg hiervoor volledig opbreken. De werkzaamheden duren ongeveer twee weken. Aansluitend vervangen we de bovenste laag asfalt van de Steenweg tussen de twee rotondes. Dit duurt ongeveer één week.

Omleiding regionaal verkeer

Licentie: 
Copyright
Auteur: 
Provincie Gelderland

Het regionale verkeer tussen Waardenburg en Haaften wordt omgeleid via de A2, A15, N848 en N830. Tuil blijft bereikbaar via de rotonde bij de Havenstraat. We zetten verkeersregelaars in op de Waalbanddijk en op de Achterweg om sluipverkeer te voorkomen. Alleen verkeer met de bestemming Tuil mag hier doorrijden.

Het bedrijventerrein en de aanwonenden van de Steenweg blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar. Ze kunnen het afgesloten wegvak inrijden om bij hun bedrijf of woning te komen. Tijdens het asfalteren is de weg volledig afgesloten. We voeren deze werkzaamheden daarom ’s nachts uit. De bedrijven en bewoners rondom dit wegvak ontvangen nog een brief van aannemer Van Kessel met meer gedetailleerde informatie over de afsluiting en bereikbaarheid.

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen tijdens de uitvoering? Dan kunt u tijdens werktijden contact opnemen met de uitvoerder van Gebr. Van Kessel, de heer M. Schoenmakers op 06 - 25 43 09 26 of met het Provincieloket op 026 - 359 99 99 of via provincieloket@gelderland.nl. Kijk voor actuele werkzaamheden en omleidingsroutes op www.bereikbaargelderland.nl.