Proclaimer en toegankelijkheid

De gemeente West Betuwe is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan deze toegankelijk, actueel en juist te houden.

Proclaimer

De website www.westbetuwe.nl is de toegangspoort naar alle informatie van en over de gemeente West Betuwe, het gemeentelijke beleid en de producten en diensten. Via deze website is het mogelijk om eenvoudig en snel de gewenste informatie te vinden. Daarvoor is er een duidelijk zoeksysteem en zijn er verschillende ingangen. Het inhoudelijk beheer van de site ligt bij de redactie. 

Toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid

We besteden onze uiterste zorg aan de informatie op deze website. Hierbij staat voorop dat de informatie actueel, correct en voor de gebruiker relevant moet zijn. Toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid blijven hierbij van belang. Daarom staan wij ook open voor opmerkingen of ideeën. Heeft u suggesties voor verbeteringen, opmerkingen of komt u fouten of verouderde informatie tegen, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt reageren via communicatie@westbetuwe.nl en 0345 - 72 88 00. Wij streven ernaar om alle e-mailberichten, die bij het centrale e-mailadres binnenkomen, zo snel mogelijk te beantwoorden. 


Toegankelijkheidsverklaring

De gemeente West Betuwe geeft veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid, bouwkwaliteit en vindbaarheid van online informatie. Iedereen moet de website van de gemeente West Betuwe gemakkelijk kunnen vinden, gebruiken en bekijken. 

Voldoen aan de Webrichtlijnen

De website van de gemeente West Betuwe voldoet nog niet aantoonbaar aan de Webrichtlijnen.

Wij streven naar het toegankelijk maken van de eigen online informatie en dienstverlening, in overeenstemming met het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid.

Register Toegankelijkheidsverklaring

Op de website Register van toegankelijkheidsverklaringen zijn onderstaande websites opgenomen:

Probleem met de toegankelijkheid van deze website?

Mocht u ondanks de maatregelen die wij hebben genomen een toegankelijkheidsprobleem ervaren, laat het dan weten via communicatie@westbetuwe.nl of 0345 - 72 88 00.