Proclaimer en toegankelijkheid

De gemeente West Betuwe is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan deze toegankelijk, actueel en juist te houden.

Proclaimer

De website www.westbetuwe.nl is de toegangspoort naar alle informatie van en over de gemeente West Betuwe, het gemeentelijke beleid en de producten en diensten. Via deze website is het mogelijk om eenvoudig en snel de gewenste informatie te vinden. Daarvoor is er een duidelijk zoeksysteem en zijn er verschillende ingangen. Het inhoudelijk beheer van de site ligt bij de redactie. 

Er wordt uiterste zorg besteed aan de informatie op deze website. Hierbij staat voorop dat de informatie actueel, correct en voor de gebruiker relevant moet zijn. Toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid blijven hierbij van belang. Daarom staan wij ook open voor opmerkingen of ideeën. Heeft u suggesties voor verbeteringen, opmerkingen of komt u fouten of verouderde informatie tegen, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt reageren via communicatie@westbetuwe.nl en 0345 - 72 88 00. Wij streven ernaar om alle e-mailberichten, die bij het centrale e-mailadres binnenkomen, zo snel mogelijk te beantwoorden. 


Toegankelijkheidsverklaring

Deze website voldoet aan de overheidsstandaard Webrichtlijnen versie 2 op niveau AA. Voldoen aan deze standaard maakt onze website onder andere gebruiksvriendelijker en beter toegankelijk voor diverse doelgroepen.

In de rapportage "Webrichtlijnen 2 inspectie" van 19 november 2015 door Stichting Accessibility worden de volgende afwijkingen op de norm geconstateerd:

Bevorderen toegankelijkheid

Om de Webrichtlijnen te bevorden hebben wij diverse maatregelen genomen: 

  • Interne controle vóór publicatie: De redactie toetst vóór publicatie alle content op toegankelijkheid
  • Periodieke controle: De redactie voert periodieke controles uit op de content

Probleem met de toegankelijkheid van deze website?

Mocht u ondanks de maatregelen die wij hebben genomen een toegankelijkheidsprobleem ervaren, laat het dan weten via communicatie@westbetuwe.nl of 0345 - 72 88 00.