Parkeerboete, kaartje met mededeling beschikking

Wanneer u fout parkeert of niet betaalt bij de parkeerautomaat/parkeerapp krijgt u niet langer een papieren bon achter de ruitenwisser maar een kaartje met een mededeling van beschikking, een aankondiging naheffing parkeerbelasting.

Constateren overtreding

Het constateren van een overtreding zoals bovengenoemd gebeurd door de Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA) van de gemeente West Betuwe.

Wie een mededeling van beschikking onder de ruitenwisser heeft gekregen - voor fout parkeren, parkeren waar een verbod geldt of het veroorzaken van een gevaarlijke situatie - krijgt per post een acceptgiro van het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB). In deze acceptgiro vindt u alle informatie, ook hoe u bezwaar kunt maken via het CJIB.

Parkeerautomaat

Wie niet betaalt bij de parkeerautomaat/parkeerapp of niet de juiste parkeervergunning heeft, krijgt een kaartje met de aankondiging naheffingsaanslag parkeerbelasting. We noemen dat kaartje een mededeling van beschikking (Parkeerboete of bekeuring foutparkeren).

U ontvangt dan een acceptgiro van de gemeente West Betuwe. In deze acceptgiro vindt u alle informatie, ook hoe u bezwaar kunt maken.