Opfriscursus verkeerskennis

11 mrt 2020
110320 Opfriscursus
In de afgelopen jaren is het weggebruik flink veranderd. Er zijn nieuwe verkeersregels en andere vervoers-middelen. Ook zijn veel verkeerssituaties ingewikkelder geworden. Denk aan kruispunten, spitsstroken en nieuwe belijningen. Veilig Verkeer Nederland (VVN) organiseert een opfriscursus voor senioren van 65 jaar en ouder van de gemeente West Betuwe.

De cursus bestaat uit twee bijeenkomsten: 

  • Eerste bijeenkomst: donderdag 16 april van 10.00 tot 12.00 uur
  • Tweede bijeenkomst: donderdag 30 april van 10.00 tot 12.00 uur
  • Locatie: Zalencentrum Ons Huis, Herman Kuijkstraat 11, 4191 AH in Geldermalsen.

Tijdens de bijeenkomsten praat een gecertificeerde voorlichter van VVN u bij over de nieuwste ontwikkelingen. U kunt daardoor ook in de toekomst deelnemen aan het verkeer. Het duurt twee uur per bijeenkomst. Er is alle ruimte om vragen te stellen en eigen ervaringen in te brengen. De cursus heeft een informatief karakter en er is geen examen. Deelname is gratis. Neem gerust uw buurvrouw of -man, een familielid of kennis mee.

Aanmelden

Vanwege de grote belangstelling en beperkte capaciteit is het belangrijk om aan te melden. Dat regelt u via de website van Veilig Verkeer Nederland. Ook is dat mogelijk door een e-mail te sturen naar steunpuntoost@vvn.nl. Vermeld daarbij ‘VVN Opfriscursus West Betuwe’, uw naam, adresgegevens, geboortejaar en telefoonnummer. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0575 – 51 01 44.