Opfriscursus verkeerskennis

11 mrt 2020
110320 Opfriscursus
In de afgelopen jaren is het weggebruik flink veranderd. Er zijn nieuwe verkeersregels en andere vervoersmiddelen. Ook zijn veel verkeerssituaties ingewikkelder geworden. Denk aan kruispunten, spitsstroken en nieuwe belijningen. Veilig Verkeer Nederland (VVN) organiseert een opfriscursus voor senioren van 65 jaar en ouder van de gemeente West Betuwe. De cursus is corona-proof ingericht.

De cursus bestaat uit twee bijeenkomsten: 

  • Eerste bijeenkomst: donderdag 22 oktober 2020 van 10.00 tot 12.00 uur
  • Tweede bijeenkomst: woensdag 4 november 2020 van 10.00 tot 12.00 uur
  • Locatie: Gemeenschapshuis De Ontmoeting, Achter ’t Veer 20, 4191 AD in Geldermalsen

Tijdens de bijeenkomsten praat een gecertificeerde voorlichter van VVN u bij over de nieuwste ontwikkelingen. Het duurt twee uur per bijeenkomst. Er is alle ruimte om vragen te stellen en eigen ervaringen in te brengen. De cursus heeft een informatief karakter en er is geen examen. Deelname is gratis. Neem gerust uw buurvrouw of -man, een familielid of kennis mee. In verband met corona is het dit jaar niet mogelijk om deel te nemen aan een individuele praktijkrit.

Aanmelden

Vanwege de grote belangstelling, beperkte capaciteit en coronamaatregelen is het belangrijk om aan te melden. Dat regelt u via www.vvn.nl/opfriscursussen. Ook is dat mogelijk door een e-mail te sturen naar steunpuntoost@vvn.nl. Vermeld daarbij ‘VVN Opfriscursus West Betuwe’, uw naam, adresgegevens, geboortejaar en telefoonnummer. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0575 – 51 01 44.