Online quiz voor inwoners West Betuwe

4 mei 2020
Coronaquiz West ]Betuwe
Door de coronacrisis zitten veel mensen thuis. Op bezoek bij familie of een dagje uit kan nu niet. Het college van burgemeester en wethouders heeft daarom een online quiz gemaakt voor inwoners. Zij kunnen daarmee op een leuke manier hun kennis testen over de gemeente West Betuwe.

De online quiz is leuk om te doen met het gezin, een partner of alleen. Duik in het verleden en heden van de dorpen en stadjes in West Betuwe. De quiz start met vijf algemene vragen. Vervolgens stellen we vragen die gaan over de vijf gebieden in West Betuwe. Per gebied is een wethouder het bestuurlijke aanspreekpunt. Zij staan allemaal op een plek in hun gebied. Met een videoboodschap geven zij een aanwijzing waar dat is. Ook de burgemeester staat op een bijzondere plek in West Betuwe. Het is aan de inwoners om erachter te komen waar de collegeleden staan.

Win een lunchbon

Inwoners kunnen tot en met zondag 17 mei deelnemen aan deze online quiz. De deelnemers die alle vragen goed hebben, maken kans op een van de drie lunchbonnen van 25 euro. Leuk om te besteden aan een lokaal restaurant naar keuze in West Betuwe, zodra dit weer mogelijk is. Zo stimuleren we de lokale ondernemers die door de coronacrisis tijdelijk hun deuren moeten sluiten.

De online West Betuwe quiz is te vinden op deze website. De antwoorden op de vragen staan maandag 18 mei op deze pagina.