Nieuwsoverzicht

Tijdelijke verhuizing publieksbalies West Betuwe

Het gemeentehuis van West Betuwe wordt vanaf half 2021 verbouwd. Het verouderde pand voldoet niet meer aan de huidige standaard. We maken het duurzaam en geven invulling aan een nieuwe vorm van werken, het ‘Samen West Betuws Werken’. De publieksbalies verhuizen daarom tijdelijk naar het pand aan de Van Dam van Isseltweg 4a in Geldermalsen. Dit gebouw is recht tegenover de hoofdingang van Kuipershof 2. Vanaf maandag 1 februari 13.00 uur openen daar de deuren.
Tijdelijke locatie publieksbalies
Lees meer

Subsidie voor verbeteren veiligheid fietsers en voetgangers

West Betuwe investeert in maatregelen die de gemeentelijke wegen veiliger maken. Onlangs ontving de gemeente van de Rijksoverheid hiervoor een subsidie van 900.000 euro. Dit bedrag gaat naar allerlei concrete projecten die de veiligheid van fietsers en voetgangers moeten verbeteren. Denk onder andere aan het maken van versmallingen en het aanleggen van plateaus.
Compensatieregeling
Lees meer

Meldingen West Betuwe nu ook mogelijk via Avri-app

Sinds 1 december maakt de gemeente West Betuwe gebruikt van een ander systeem voor meldingen in de openbare ruimte. Tot nu toe konden inwoners dat doorgeven via 0345 – 72 88 02 of www.westbetuwe.nl/melden. Dat is sinds kort ook mogelijk via de Avri-app. De app draait op IOS en Android. Deze is beschikbaar in de appstores. Het oude systeem ‘MijnGemeente’ is binnen West Betuwe niet meer in gebruik.
Lees meer

Woonvisie West Betuwe vastgesteld

Wonen is een belangrijk onderwerp in West Betuwe. De markt is telkens in beweging. Denk onder andere aan de vergrijzing, stijgende prijzen en toenemende vraag naar huizen. Met de nieuwe woonvisie speelt de gemeente op die ontwikkelingen in. De visie geeft kaders voor de komende 10 jaar. Het doel: woningaanbod en behoeften sluiten op elkaar aan. Op 15 december stelde de gemeenteraad de woonvisie vast.
Leefbaarheidsbudget Beesd Vakantieboek
Lees meer

Voorzitter gezocht

De Adviesraad sociaal domein zoekt een onafhankelijk voorzitter. Ligt jouw hart bij de inwoners van West Betuwe die een steuntje in de rug kunnen gebruiken? Ben je actief betrokken bij de samenleving van West Betuwe? En wil je het college van burgemeester & wethouders adviseren over het beleid van het sociaal domein? Dan zoeken wij jou!
Lees meer

Leden gezocht

Ligt jouw hart bij de inwoners van West Betuwe die een steuntje in de rug kunnen gebruiken? Ben je actief betrokken bij de samenleving van West Betuwe?
Lees meer

Basisscholen West Betuwe ruimen zwerfafval op

Zwerfafval hoort niet in de natuur. Basisscholen in de gemeente West Betuwe ruimden daarom dit afval op. In totaal gingen negen scholen in diverse kernen aan de slag. Het resultaat mag er zijn: honderden volle zakken zwerfafval. De gemeente bedankt alle kinderen voor hun inzet!
Opruimactie scholen
Lees meer

Pagina's

Page 1 of 7
Abonneren op RSS-feed