Nieuwsoverzicht

Bewonersavond milieuonderzoek golfbaan in Spijk

Twee maanden geleden hebben wij een grote hoeveelheid informatie openbaar gemaakt over het onderzoek naar de vervuilde grond bij de golfbaan in Spijk. Naar aanleiding hiervan hebben verschillende bewoners vragen gesteld over de inhoud hiervan, de algehele situatie van het milieu ter plaatse en de eventuele effecten op de omgeving. Om vragen van omwonenden en geinteresseerden te beantwoorden organiseert de gemeente samen met betrokken instanties een informatieavond. Deze is op donderdag 8 juni in Spijk. We praten u dan meteen bij over de laatste stand van zaken van de sanering.

Samenwerken tegen ouderenmishandeling

Op dinsdag 30 mei ondertekenden verschillende organisaties uit West Betuwe in Huis Op Hemert de lokale alliantie ‘Veilig Ouder Worden’. De ondertekening staat symbool voor de gezamenlijke aanpak om ouderen te beschermen tegen lichamelijk, psychisch of materieel leed. In eerste instantie richt de samenwerking zich op het voorkomen van financieel misbruik bij ouderen in West Betuwe. 

Burgerpeiling

In de week van 1 mei ontvangen 2.700 inwoners in de gemeente West Betuwe een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen over de gemeente. Met deze zogeheten Burgerpeiling onderzoekt de gemeente wat inwoners van de dienstverlening en het beleid van de gemeente West Betuwe vinden.

Pagina's

Page 1 of 9
Abonneren op RSS-feed