Nieuwsoverzicht

Overlijden raadslid Adriaan Hakkert

Op 6 april kregen wij het verdrietige bericht van het overlijden van raadslid Adriaan Hakkert op zondag 4 april. Adriaan Hakkert was sinds januari 2019 raadslid voor het CDA in de gemeente West Betuwe. Daarvoor was hij al actief als raadslid in de gemeente Neerijnen. Hij is 59 jaar geworden.
Overlijden Adriaan Hakkert
Lees meer

West Betuwe daagt Tiel uit voor NK Tegelwippen

De gemeente West Betuwe neemt het in de tweede editie van het NK Tegelwippen op tegen de gemeente Tiel. Doel is meer tegels uit de gemeente te halen en West Betuwe zo nog groener te maken. En om te winnen van de gemeente Tiel uiteraard.
NK Tegelwippen
Lees meer

Verwijderen Duiker N848 bij Heukelum

In het gedeelte tussen de Heukelumseweg en de Nieuwe Zuiderlingedijk in Heukelum wordt de bestaande duiker verwijderd onder de N848. De weg is voor alle verkeer afgesloten van 14 april 19.00 uur tot woensdag 15 april 06.00 uur. Gebr. Van Kessel BV voert dit werk uit in opdracht van provincie Gelderland.
weg
Lees meer

Uitslag Swipocratie RES: Duurzame energie opwekken leeft in Rivierenland

Een ruime meerderheid van de inwoners van Rivierenland vindt het belangrijk dat er wordt gewerkt aan het opwekken van duurzame energie in de regio. Daarbij hebben windmolens langs infrastructuur en bij bedrijventerreinen en zonnepanelen op bedrijfsdaken en langs snelwegen de voorkeur. Dit blijkt uit de onlangs regio brede gehouden enquête over duurzame energie.
Logo RES
Lees meer

Handgemaakte nestkasten tegen eikenprocessierups

De gemeente West Betuwe is weer diverse nestkasten voor koolmezen rijker. De nestkasten helpen de gemeente in de natuurlijke strijd tegen de eikenprocessierups. Er worden dit jaar vijftig nestkastjes in eikenbomen opgehangen.
Nestkasten maken
Lees meer

Pagina's

Page 1 of 2
Abonneren op RSS-feed