Nieuwsoverzicht

‘Beweeg meer, eet gezond’ organiseert Wandelbingo in Tuil

Donderdag 24 september is er vanaf 16.00 uur in Tuil een Wandelbingo. Alle basisschoolleerlingen, hun broertjes en zusjes, ouders, opa’s en oma’s en leerkrachten in West Betuwe zijn van harte welkom. De Wandelbingo is een initiatief van het project ‘Beweeg meer, eet gezond’. Aanmelden via Welzijn Westbetuwe.
flyer ouderkindwandelbingo
Lees meer

Magazine september 2020

Lees hier over wat een kernagenda is. Uitleg over klimaatadaptatie, dat is omgaan met het klimaat. En inwoners uit Neerijnen vertellen hun verhaal over biodiversiteit. Biodiversiteit is de variatie van planten, dieren en micro-organismen in een bepaald gebied. Bekijk het magazine digitaal https://issuu.com/twinmedia/docs/wbm03_2020
afbeelding cover magazine september
Lees meer

Maatregelen nodig voor Randweg Geldermalsen en Meteren

In Meteren en Geldermalsen is de afgelopen jaren veel gebouwd in woonwijk De Plantage en bedrijventerrein Hondsgemet-Zuid. Er bestaan plannen voor Hondsgemet-Noord en verdere ontwikkeling van De Plantage. Het zorgt voor meer verkeer op de provinciale weg N327. Uit nieuw onderzoek blijkt dat de capaciteit van deze Randweg onvoldoende is. Ingrijpende maatregelen zijn nodig om een toekomstig verkeersinfarct te voorkomen.
Lees meer

Start saneren vervuiling golfbaan Spijk

Aannemer Sent One B.V. begon deze week met het saneren van de vervuilde grond bij de golfbaan in Spijk. Gekozen is voor het ophogen en inpakken van de staalslakken. Het opnieuw toepassen is een duurzame oplossing en een verantwoorde vorm van saneren. De totale sanering duurt ongeveer acht jaar.
Lees meer

Overeenstemming over saneren vervuiling golfbaan Spijk

Het saneren van de vervuilde grond bij de golfbaan in Spijk kan van start. De gemeente, de aannemer en de eigenaar van het terrein hebben overeenstemming bereikt over de manier en de periode van het saneren. Zij tekenden dinsdag 14 juli 2020 een handhavingsovereenkomst.
Logo West Betuwe
Lees meer

Pagina's

Page 1 of 6
Abonneren op RSS-feed