Nieuwsoverzicht

Digitaal in gesprek over Waardenburg en A2

De A2 tussen knooppunten Deil en Vught is druk. Daar hebben diverse dorpen in West Betuwe last van. De projectgroep A2 Deil – Vught, provincie Gelderland en de gemeente West Betuwe willen met inwoners in gesprek over de problemen en oplossingen. Op 20 mei is tussen 19.00 en 21.00 uur een digitale bijeenkomst.
Inloopavond Waardenburg
Lees meer

Alle kramen weer op weekmarkt in Geldermalsen

De weekmarkt in Geldermalsen is door de corona-maatregelen anders dan anders. Naar aanleiding van een proef heeft de gemeente West Betuwe een plan gemaakt voor de lange termijn. Daardoor zijn alle marktkramen vanaf 15 mei op de weekmarkt.
Weekmarkt Geldermalsen
Lees meer

Woninginbraken april 2020

In West Betuwe waren in de maand april helaas twee woninginbraken en één poging daartoe. Bekijk hier de cijfers en inbraakpreventietips.
Logo veiligheid inbraak
Lees meer

Online quiz voor inwoners West Betuwe

Door de coronacrisis zitten veel mensen thuis. Op bezoek bij familie of een dagje uit kan nu niet. Het college van burgemeester en wethouders heeft daarom een online quiz gemaakt voor inwoners. Zij kunnen daarmee op een leuke manier hun kennis testen over de gemeente West Betuwe.
Coronaquiz West ]Betuwe
Lees meer

Saneren en monitoren vervuiling golfbaan Spijk

Sinds vorig jaar maart liggen alle werkzaamheden voor de aanleg van een tweede golfbaan in Spijk stil. In de grond en het water zijn metalen gevonden en is de pH-waarde te hoog. Dit is schadelijk voor mens, dier en de natuur.
Foto Spijk
Lees meer

Pagina's

Page 1 of 5
Abonneren op RSS-feed