Nieuwsoverzicht

Elektrische auto’s voor buitendienst West Betuwe

Op donderdag 4 februari werd het wagenpark van de gemeente West Betuwe uitgebreid. De buitendienst heeft drie nieuwe elektrische auto’s. De wagens rijden geheel op stroom. Wethouder duurzaamheid Annet IJff en wethouder openbaar beheer Sietske Klein - de Jong namen de auto’s in gebruik. Met deze ontwikkeling zetten we verdere stappen naar een energieneutrale gemeente.
Nieuwe auto's buitendienst
Lees meer

Resultaten burgerpeiling West Betuwe

Wat vinden inwoners van West Betuwe van de voorzieningen in de gemeente? Betrekt de gemeente hen voldoende bij het maken van plannen? Voelen zij zich veilig in hun eigen buurt? Antwoorden op deze en andere vragen konden inwoners geven in de burgerpeiling ‘Waar staat je gemeente’. De gemeente West Betuwe deed vorig jaar voor het eerst mee.
website waar staat je gemeente
Lees meer

Schade jaarwisseling West Betuwe 70.000 euro

Het landelijk vuurwerkverbod en de coronamaatregelen maakten de afgelopen jaarwisseling extra bijzonder. In de gemeente West Betuwe is helaas alsnog voor 70.000 euro schade aangericht door vuurwerk, vernielingen en brandstichting. Dit gebeurde zowel in aanloop naar als tijdens de jaarwisseling. De daders zijn vooralsnog niet bekend, dus de rekening is voor de gemeenschap.
vuurwerk afval
Lees meer

Voorzitter gezocht

De Adviesraad sociaal domein zoekt een onafhankelijk voorzitter. Ligt jouw hart bij de inwoners van West Betuwe die een steuntje in de rug kunnen gebruiken? Ben je actief betrokken bij de samenleving van West Betuwe? En wil je het college van burgemeester & wethouders adviseren over het beleid van het sociaal domein? Dan zoeken wij jou!
Lees meer

Leden gezocht

Ligt jouw hart bij de inwoners van West Betuwe die een steuntje in de rug kunnen gebruiken? Ben je actief betrokken bij de samenleving van West Betuwe?
Lees meer
Abonneren op RSS-feed