Nieuwsoverzicht

Militaire oefeningen begin september

Van 1 tot en met 3 en 7 tot en met 11 september zijn er militaire oefeningen in de regio. Ook binnen de gemeente West Betuwe. De oefeningen zijn voor de opleiding en training van militairen van de Koninklijke Land-, en Luchtmacht.
Oefening militairen
Lees meer

Overeenstemming over saneren vervuiling golfbaan Spijk

Het saneren van de vervuilde grond bij de golfbaan in Spijk kan van start. De gemeente, de aannemer en de eigenaar van het terrein hebben overeenstemming bereikt over de manier en de periode van het saneren. Zij tekenden dinsdag 14 juli 2020 een handhavingsovereenkomst.
Logo West Betuwe
Lees meer

Bouw Kindcentrum De Plantage nu echt van start!

De aanbesteding voor de bouw van een Kindcentrum in nieuwbouwwijk ‘De Plantage’ Meteren is gelukt. Deze zomer start het werk. In het toekomstige centrum komen het openbaar basisonderwijs, een peuteropvang en een buitenschoolse opvang. Ook is er voor ouders en kinderen een centrale plaats om elkaar te ontmoeten.
Start bouw Kindcentrum De Plantage
Lees meer

Meer mogelijk bij huisvesten seizoenarbeiders

De gemeente West Betuwe staat dit jaar meer toe bij het huisvesten van seizoenarbeiders. De bestaande huisvesting bij de agrarische bedrijven bestaat vaak uit gezamenlijke woonruimten. Door de coronamaatregelen is daarvoor letterlijk en figuurlijk meer ruimte nodig. Bovendien staat de oogst voor de deur.
Appels
Lees meer

Monumentale villa oude gemeentehuis in Asperen blijft

Afgelopen vrijdag verscheen er in de media een bericht over de eventuele sloop van het voormalige gemeentehuis in Asperen. Het zorgde dit weekend voor veel onrust in de omgeving. Een inwoner begon zelfs een online petitie. Wethouder Ed Goossens stelt inwoners gerust: “De sloop van de oude villa is niet aan de orde.”
Asperen
Lees meer

Pagina's

Page 1 of 6
Abonneren op RSS-feed