Meteren - De Plantage: De Buytenplaets

Aanzicht van De Plantage

Uitgangspunten

  • maximale vrijheid in de vormgeving van uw woning
  • flexibel kaveloppervlak – bepaal uw eigen oppervlakte
  • unieke locaties om uw droomwoning te bouwen
  • diversiteit in grondprijzen van 300 euro / 372 euro / 392 euro / 422 euro per m²

Kavelplan

Geheel vrijblijvend en kosteloos gaat onze stedenbouwkundige met u om de tafel om uw wensen en ideeën te vertalen naar uw droomkavel en droomhuis. Speciaal voor u wordt een kavelplan geschetst, waarmee u zo naar uw architect, bouwkundig adviseur of aannemer kunt.

Waar precies?

De Plantage ligt in Meteren. Het totale nieuwe woningbouwgebied De Plantage is onderverdeeld in een aantal deelgebieden. De Buytenplaets is één van de deelgebieden.

Belangstelling?

Optie

Bij interesse in een bouwkavel kunt u vrijblijvend en kosteloos een optie krijgen voor 6 weken. Na de optieperiode van 6 weken kan die optie éénmalig met 8 weken worden verlengd tegen een optievergoeding van 500 euro inclusief BTW. De optievergoeding wordt met de koopsom verrekend op het moment waarop deze wordt betaald.

Koopovereenkomst

Een bouwkavel wordt verkocht tegen de standaard voorwaarden. Als u tot aankoop over gaat houden wij rekening met het verkrijgen van een hypothecaire geldlening en de verkoop van uw eigen woning. Zonodig spreken we een ontbindende voorwaarde af. Op verzoek sturen wij u een model-koopovereenkomst.

Kosten

Naast de koopsom, komen de kosten van notaris en inschrijving in het kadaster voor uw rekening. De bouwkavels zijn bouwrijp. Aansluiting van uw woning op de nutsvoorzieningen, komt voor rekening van u als koper.

Heeft u belangstelling voor een kavel? Neem dan contact op met Team Vastgoed op telefoonnummer 0345 - 72 88 02