Meldingen West Betuwe nu ook mogelijk via Avri-app

21 dec 2020
Sinds 1 december maakt de gemeente West Betuwe gebruikt van een ander systeem voor meldingen in de openbare ruimte. Tot nu toe konden inwoners dat doorgeven via 0345 – 72 88 02 of www.westbetuwe.nl/melden. Dat is sinds kort ook mogelijk via de Avri-app. De app draait op IOS en Android. Deze is beschikbaar in de appstores. Het oude systeem ‘MijnGemeente’ is binnen West Betuwe niet meer in gebruik.

De Avri-app is beschikbaar in de Google Play Store of App Store. Gebruik de zoekterm ‘Avri’. Na het downloaden kunt u binnen een paar simpele stappen meldingen doorgeven. Die komen bij West Betuwe terecht. Wij gaan vervolgens aan de slag om het op te lossen. Maakt u al gebruik van de app van Avri? U hoeft niets te doen en kunt direct meldingen aan de gemeente doorgeven.  

Oude app niet meer in gebruik

Tot 1 december maakte West Betuwe gebruikt van een ander systeem voor meldingen. Het ging om de app MijnGemeente. Deze is sinds 1 december niet meer in gebruik in de gemeente. Via die app kunt u geen meldingen meer aan ons doorgeven. De meldingen via het oude systeem komen niet bij de gemeente binnen.