Meld het ons

22 mei 2019
Meld het ons
Heeft u een melding of klacht over de openbare ruimte? Bijvoorbeeld iets dat vies, kapot of onveilig is. Meld het ons. Dan gaan wij aan de slag om het op te lossen.

Mogelijke onderwerpen

  • een losliggende stoeptegel
  • kapotte straatverlichting
  • zwerfvuil
  • overhangend groen en onkruid
  • vernielde afvalbakken of verkeersborden
  • verstopte riolering
  • stankoverlast

Melden kan op drie manieren:

MijnGemeente App

Gebruik uw smartphone en download de gratis MijnGemeente app. Deze app is beschikbaar voor Android en Apple. Voor het doen van een melding voert u de eerste keer enkele persoonsgegevens in. Met je een paar simpele stappen maakt u een melding. U geeft de locatie, omschrijving en (eventueel) persoonlijke gegevens door. U unt ook een foto meesturen, daarmee is de melding vaak duidelijker.

Website

Ga naar onze website. U ziet op een kaart welke meldingen wij hebben ontvangen. Per melding ziet u wat de status is. Staat uw melding er niet bij? Klik dan op nieuwe melding.

Telefoon

Gewoon bellen tijdens onze openingstijden kan natuurlijk ook. Bel rechtstreeks met het Team Leefomgeving op 0345 - 72 88 02. Bij dit team kunt u terecht voor het doen van kleine meldingen en met allerlei vragen over uw woonomgeving.

Een schoon, heel en veilig West Betuwe. Daar werken we samen aan!

 

Calamiteitenlijn

Ziet u buiten kantoortijden (levens)gevaarlijke situaties in de openbare ruimte? Denk aan een groot gat in de weg of een omgewaaide boom die het verkeer hindert. Dan kunt u contact opnemen met de calamiteitenlijn. Het gaat dan om zaken die direct opgelost moeten worden. De calamiteitenlijn kan geen antwoord geven op vragen over bijvoorbeeld paspoorten, begraafzaken of bouwvergunningen. Deze vragen kunt u tijdens de reguliere openingstijden stellen via 0345 – 72 88 02.