Marleen van den Ham

BABS Marleen van den Ham

Uit: Waardenburg

"Ik ben Marleen van den Ham, woonachtig op het mooie platteland in Waardenburg. In mijn werk houd ik me bezig met de bescherming van natuur en landschap. De gemeente West Betuwe vind ik wat dat betreft een pareltje: schitterende boomgaarden, de rivier en de uiterwaarden, een open landelijk gebied en rustieke dorpjes.

Ik vind het heerlijk met mensen bezig te zijn. Iedereen is anders, geen huwelijk is hetzelfde. Maar één ding hebben alle bruidsparen gemeen: de huwelijkskandidaten zijn smoorverliefd en willen samen verder. Al die liefde, dat maakt dat ik het sluiten van huwelijken één van de mooiste dingen vind om te doen. Het is fantastisch om met een persoonlijke speech, die helemaal past bij het bruidspaar, een bijdrage te leveren aan de mooiste dag van hun leven.

Vinden jullie het leuk als ik jullie huwelijk voltrek? Ik maak er graag een ceremonie van, die helemaal voldoet aan jullie wensen. De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd, van romantisch, traditioneel tot heel modern en eigenwijs. Wil je zelf iets speciaals toevoegen aan de bijeenkomst, je (bruids-) kinderen een rol geven, of de getuigen, de ceremoniemeester? Wil je tijdens de ceremonie muziek laten horen, waaraan jullie een bijzondere herinnering hebben? Heb je ideeën over het betrekken van de overige genodigden? Het kan allemaal, graag denk ik creatief met jullie mee."