Luuc Wilschut

BABS Luuc Wilschut

Uit: Vuren

"Even voorstellen: Mijn naam is Luuc Wilschut. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam. Mijn leeftijd is 52 jaar. Ik kom uit een gezin van totaal 7 personen. We hebben het goed met elkaar gehad. Verder ben ik gelukkig getrouwd en hebben m’n vrouw en ik 3 fantastische kinderen. Sinds 2002 wonen wij in Vuren.

In mijn dagelijkse leven werk ik in het onderwijs. Dit doe ik met veel plezier. Het werken met kinderen, ouders en leerkrachten is een groot goed. Ik heb meerdere hobby’s waaronder sporten, cabaret, lezen. Verder probeer ik mijn steentje bij te dragen in het sociale leven in Lingewaal.

Sinds 2012 ben ik beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand en dat vind ik een hele eer. Want het voltrekken van een huwelijk zie ik als een grote verantwoordelijkheid. Het moet namelijk een onderdeel zijn van een onvergetelijke dag.

Voordat er een huwelijk plaatsvindt ga ik ruim van tevoren langs om kennis te maken met het aanstaande bruidspaar. Dit doe ik om met elkaar informatie uit te wisselen en te bespreken hoe er inhoud gegeven kan worden aan de plechtigheid. Daarbij kunnen humoristische, emotionele en/of serieuze onderwerpen aan bod komen, afhankelijk van wat het bruidspaar wil, want u staat in het middelpunt. Ik zie er naar uit u te mogen ontmoeten!"