Leefomgeving

Het jaar 2040 lijkt ver weg. Toch is het dichterbij dan u misschien denkt. Want nu bedenken we samen hoe de leefomgeving er dán uitziet. We gaan graag samen met u in gesprek.

Dit doen we tijdens de Week van de Leefomgeving. Samen met u willen we op zoek naar de keuzes en dilemma’s die de toekomst van West Betuwe bepalen. We nodigen u van harte uit om mee te praten en mee te denken. Dit kan in een van de twee online bijeenkomst op 27 en 29 september 2021. 

Meld u aan

U kunt alleen nog aanmelden voor de bijeenkomst van woensdag 29 september.

  • Woensdag 29 september 20.00 uur tot 22.00 uur

Aanmelden

Week van den Leefomgeving

De bijeenkomsten vinden plaats in de Week van de Leefomgeving. Deze week staat in het teken van uw leefomgeving, die van uw buurman, van uw dorp of stadje en van uw lokale streek. De resultaten van de bijeenkomsten verwerken we in de Omgevingsvisie. Dit is een onderdeel van de naderende Omgevingswet op 1 juli 2022.
De Omgevingswet bundelt een aantal wetten. En dat biedt de samenleving meer ruimte voor ideeën en initiatieven. Meer informatie over de Omgevingswet leest u op www.westbetuwe.nl/omgevingswet.

Digitale peiling

Vanaf 27 september organiseren we een digitale peiling onder de naam Swipocratie. In 3 minuten swipe je door 30 vragen. We nodigen alle inwoners uit om deze in te vullen. Ook inwoners die aanwezig zijn bij de bijeenkomst kunnen de peiling invullen.

Doe mee aan de digitale peiling via https://westbetuwe.swipocratie.nl