Lea Ekelmans

BABS Lea Ekelmans

Uit: Vuren

"Ik zal mij eerst voorstellen. Mijn naam is Lea Ekelmans-Rijpert. Ik ben van geboorte een Brabantse. In 1977 ben ik getrouwd met Arie en ben in Vuren gaan wonen. Er zijn drie kinderen geboren, inmiddels al volwassen en twee kleinkinderen.

Arie en ik hebben tot 2017 een melkveebedrijf gerund samen met onze zoon, die nu de boerderij heeft overgenomen. Wij zijn nu rustend boer en boerin maar niet gaan stilleven. Beiden zijn wij nog actief en staan midden in de samenleving.

Sinds 2002 heb ik als be√ędigd buitengewoon ambtenaar al veel vrolijke, leuke, humoristische, grappige en emotionele huwelijken gesloten.

Ik hoop dat ik dit ook voor jullie mag doen. Samen met jullie, het bruidspaar er een onvergetelijke huwelijksceremonie van maken.

De afspraak voor een gesprek om jullie wensen en verhalen te horen, wil ik een week voor de huwelijksdag hebben. De plechtigheid zal naar jullie wensen invullen met een beetje humor, zodat jullie de dag met een lach kunnen beginnen.

Het middelpunt zijn jullie, lief bruidspaar en ik hoop dat jullie later kunnen terugkijken op een goed begin van jullie toekomstig leven samen als echtpaar.