Janine Broekman - de Graaf

BABS Janine Broekman

Uit:

Van harte gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Een moment om naar uit te kijken. Een speciale dag om jullie liefde voor elkaar te vieren en aan elkaar te bevestigen. Het lijkt me leuk en tegelijkertijd eervol om onderdeel te mogen zijn van deze bijzondere dag. Voor heel even mag ik meeliften in het avontuur en getuige zijn van jullie geluk.

Mijn eigen trouwdag heb ik als heel bijzonder ervaren. Het delen van ons geluk met ieder die ons lief is, heeft mij meer gedaan dan ik van te voren had verwacht. Juist daarom vind ik het zo leuk om nu trouwambtenaar te mogen zijn.

De grootste uitdaging voor mij is dat de invulling van deze dag en hier mee ook de ceremonie voor ieder bruidspaar weer anders ligt. Ik vind het dan ook belangrijk jullie beter te leren kennen. Graag luister ik naar de persoonlijke verhalen en herinneringen, maar ook naar jullie idee├źn over de ceremonie. Daarna is aan mij de taak om een passend en betrokken verhaal te maken welke woorden geeft aan jullie geluk en waarbij jullie je thuis voelen.

De ceremonie moet de feestelijke opmaak worden naar de rest van jullie trouwdag.