Ik draag bij

Bij ons kun je nu een vaste baan hebben en intern jobhoppen. Dit is iets nieuws. Lees meer over #ikdraagbij en bekijk onze vacatures voor jophoppers.

App of bel naar 06 21 91 86 38
of stuur een mailtje naar ikdraagbij@westbetuwe.nl

Al gedacht aan werken bij de gemeente West Betuwe?

16 – 36 uur I Geldermalsen I Hybride werken

Samen met je collega’s draag je bij aan prettig wonen, leven, werken en recreëren binnen West Betuwe. In een van onze 26 dorpen en stadjes. Of het nu gaat om energietransitie, leefbaarheid, bereikbaarheid, welzijn, veiligheid of sport en recreatie; Wij gaan graag in gesprek om jouw mogelijkheden te ontdekken.

Het team

In dit nieuwe team werken projectleiders, adviseurs, medewerkers en ondersteuners samen. Mensen die zich graag verder willen ontwikkelen. Door te doen en te leren van elkaar en via onze eigen Academie. Je gaat aan de slag met korte en lange opdrachten binnen verschillende teams in onze organisatie. Jouw nieuwe collega’s werken net als jij graag samen, hebben lef, zijn mensgericht en houden van een uitdaging.

Waar draag je aan bij?

Zie jij kansen om met jouw kennis en kwaliteiten bij te dragen aan onze maatschappelijke opgaven? Bijvoorbeeld energietransitie, klimaatadaptatie, kerngericht werken, woningbouw en gezondheid en preventie. Maak dan een afspraak voor een gesprek. Samen verkennen we wat er mogelijk is. Ervaring bij de gemeente heeft onze voorkeur

Wie ben jij?

Projectleider tactisch

Je bent een hands-on projectleider die houdt van pionieren, projectplannen schrijven en uitvoeren. Je stuurt projectteams aan en bent verantwoordelijk voor lopende projecten. Je adviseert het college van burgemeester en wethouders. En hebt contact met inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties in de gemeente.

Competenties in jouw bezit:

 • Je durft verantwoordelijkheden te delegeren.
 • Je bedenkt meerdere scenario's en alternatieven.
 • Je bevordert een productieve en stimulerende werkomgeving.
 • Je beschikt over daadkracht en slagvaardigheid.

Projectleider strategisch

Je bent een daadkrachtige projectleider die houdt van pionieren, projectplannen schrijven en uitvoeren. Je stuurt projectteams aan en bent verantwoordelijk voor verschillende projecten. Je adviseert het college van burgemeester en wethouders. Je initieert acties en begeleidt inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties in de gemeente bij hun projecten. Je volgt ontwikkelingen op het gebied van energietransitie. En breidt ons netwerk verder uit, zowel binnen als buiten de gemeente.

Competenties in jouw bezit:

 • Je laat voorbeeldgedrag zien in het nemen van verantwoordelijkheid.
 • Je treedt buiten de gebaande paden; denkt ‘out of the box’.
 • Je houdt rekening met ontwikkelingen en gevoeligheden binnen en buiten het eigen project.
 • Je deelt werkzaamheden efficiënt in en stemt activiteiten op elkaar af.

Medewerker

Je stelt je flexibel op in de samenwerking met collega’s, inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Je verbindt verschillende vragen en initiatieven met elkaar. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en levert een proactieve bijdrage aan het behalen van resultaten.

Competenties in jouw bezit:

 • Signaleert wanneer afspraken niet worden nagekomen.
 • Je komt tot realistische beoordelingen.
 • Je biedt gevraagd en ongevraagd hulp indien nodig.
 • Je hebt oog voor details.

Neem gerust contact op

Herken jij jezelf in een van deze korte functie schetsen? Of denk je sowieso dat je een bijdrage kan leveren? App of bel naar 06 21 91 86 38 of stuur een mailtje naar ikdraagbij@westbetuwe.nl. Dan nemen wij snel contact met jou op voor een (virtueel) kopje koffie, thee of fruitsap uit onze gemeente.

Delen? Graag!

Is dit toch niet jouw nieuwe uitdaging, maar ken je iemand wie één van deze functies op het lijf  is geschreven? Deel dan deze vacature, alvast bedankt!

Acquisitie door recruitmentbureaus en zzp’ers: we waarderen je enthousiasme en vinden het fijn dat je met ons wilt meezoeken naar de juiste kandidaat voor deze vacature. We vullen deze functie echter zelf in. In andere gevallen wordt de vacature op inhuurdesk Bedrijfsvoeringsorganisatie West-Betuwe geplaatst.