Erika Schaaij

BABS Erika Schaaij

Uit: Heukelum

"Toekomstig bruidspaar, allereerst gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Samen hebben jullie nog veel keuzes te gaan, zo ook het kiezen van de BABS.

Wie ben ik (in een notendop)? Een vrolijk, ontspannen en betrokken persoon. Geboren in Asperen, sinds 1984 gelukkig getrouwd, heb 2 fantastische dochters en woon met veel genoegen in Heukelum. Ondanks de dalen in het leven probeer ik altijd de positieve kant te zien.

Met ontzettend veel plezier werk ik ruim 22 jaar op peuterspeelzaal Piggelmee te Asperen. Ook word ik regelmatig gevraagd om de rol van ladyspeaker/gastvrouw bij div. evenementen en bedrijven te vervullen. Mijn doel is altijd het kind en de volwassene een plezierige dag te bezorgen in een ongedwongen sfeer. Immers: “Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!”

Valt jullie keus op mij dan zal ik mijn uiterste best doen de huwelijksplechtigheid een ontspannen, ontroerende maar bovenal sprankelende invulling te geven en deze te laten verlopen op een manier die bij jullie past. Samen moet het ons dus zeker lukken deze bijzondere dag onvergetelijk te maken! Wellicht tot ziens en ongeacht welke trouwambtenaar jullie straks gaat trouwen."