Dr. A. Kuyperweg in Beesd

Het asfalt van de Dr. A. Kuyperweg in Beesd is dringend aan onderhoud toe. Het gaat om het gedeelte tussen de Schuttersweg en de Veerweg. We gaan een deel van de straat anders inrichten. Eind augustus begon de aannemer met de klus.

De straat richten we in als een zone waar het verkeer maximaal 30 kilometer per uur mag rijden. Het asfalt wordt vervangen en er komen fietsstroken. Ook komen er verkeersplateaus en zebrapaden om de verkeersveiligheid te verbeteren.

Aannemer

Begin 2021 heeft de gemeente het project aanbesteed. Het aannemersbedrijf Van Wijk uit Nieuwegein voert de werkzaamheden voor West Betuwe uit. Ze begonnen 23 augustus 2021. De komende maanden is de aannemer bezig. 

Omgevingsapp

De aannemer heeft tijdens de werkzaamheden een omgevingsapp. Via die applicatie blijft u op de hoogte van actuele planning en de stand van zaken. De app is beschikbaar voor zowel IOS als Android. 

Het project hebben we opgedeeld in verschillende fasen. Per fase is een deel van de Dr. A. Kuyperweg afgesloten. Aanwonenden kunnen dan niet met de auto bij hun huis of bedrijf komen. Te voet is dat wel mogelijk. Met de ondernemers in de straat maakten we afspraken over de bevoorrading.

Fasen

Voor de werkzaamheden zijn er vier fasen. 

  • Fase 1: Kruising Lage Huis tot kruisting Schuttersweg
  • Fase 1a: Kruising Schuttersteeg
  • Fase 2: Kruising Lage Huis tot kruising Veerweg
  • Fase 2a: Kruispunt Veerweg

Omleidingsroutes

Het doorgaande verkeer leiden we om. De omleidingsroutes en afzettingen kunt u hieronder bekijken.

Afzettingen

 

 

Of ervaart u tijdens het project overlast? Neem dan contact op met de aannemer. U bereikt de uitvoerder meneer Herman de Leeuw via hcdeleeuw@vanwijknieuwegein.nl. Ook kunt u contact opnemen met meneer Chris van Bergeijk van de gemeente via info@gwwprojectondersteuning.nl.