Download de nieuwe Avri-app

5 okt 2020
Avri app
De geheel vernieuwde Avri-app ‘Avri 2020’ is beschikbaar in de Google Playstore en de Appstore. In de app vinden inwoners de vertrouwde Afvalkalender, meer informatie over afvalstromen en alle containerlocaties in Rivierenland. Ook is het mogelijk om meldingen over afval of de openbare ruimte door te geven. De app Avri 2020 helpt inwoners in goed scheiden van afval.

Verwijder de oude app

De app is helemaal vernieuwd. De huidige app wordt niet automatisch bijgewerkt. Download en installeer de Avri-app daarom opnieuw. Inwoners kunnen de app downloaden in de Appstores. Voor Android kan dat via de Google Playstore. Voor iOS is dat mogelijk in de Appstore. Zoek hiervoor op ‘Avri 2020’. Vergeet niet de oude app te verwijderen.

Service uitbreiden

Nu de app is vernieuwd, staat er een stevig fundament waarop verder kan worden gebouwd. Zo onderzoekt Avri momenteel of er bijvoorbeeld aan de app modules kunnen worden toegevoegd waarmee inwoners hun grofvuil, afvalpas en container digitaal kunnen regelen. Ook wil Avri de inwoners in de toekomst via de app inzicht gaan geven in hun scheidingsgedrag.