Denk mee over de jaarwisseling

15 jul 2021
Gesprek over jaarwisseling
De gemeente bereidt zich samen met politie, brandweer en jeugd- en jongerenwerk voor op de komende jaarwisseling. We willen de jaarwisseling rustig, veilig én gezellig laten verlopen. Dat kunnen we niet alleen. We roepen de inwoners van Beesd en Waardenburg op om mee te denken.

Ieder jaar rond de jaarwisseling laait de discussie over vuurwerk, vernielingen, feestjes en andere zaken weer op. Ook het niet direct opruimen van het afval leidde begin dit jaar tot discussie op sociale media. De burgemeester gaf toen aan het zelf opruimen van (vuurwerk)afval op nieuwjaarsdag een goede traditie te vinden. En dat de vele brandstichtingen en vernielingen dat zeker niet zijn.

Uitnodiging gesprek

Daarom gaan we graag in gesprek met de inwoners van Beesd en Waardenburg. Denk mee hoe we van oud en nieuw een feest voor iedereen maken. Tijdens het gesprek willen we tot goede ideeën komen. Er is daarna nog voldoende tijd om hier handen en voeten aan te geven. Dit zijn de data van de gesprekken:

  • Waardenburg dinsdag 31 augustus om 19.30 uur
  • Beesd donderdag 16 september om 19.30 uur

Bij dit gesprek zijn de burgemeester, medewerkers van de gemeente, politie, brandweer en van jeugd- en jongerenwerk aanwezig. Mede afhankelijk van het aantal aanmeldingen bepalen we de locatie. Wanneer door nieuwe coronamaatregelen een bijeenkomst niet mogelijk is, houden we het gesprek digitaal.

Aanmelden

Wilt u meepraten en meedenken? Meld u dan aan via deze pagina. Na aanmelding ontvangt u meer informatie over de locatie of een link naar de digitale bijeenkomst.