De Plantage in Meteren

Veruit de grootste woningbouwontwikkeling binnen de gemeente West Betuwe vindt plaats in ‘De Plantage’. Het gaat hier om een gebied aan de zuidzijde van Geldermalsen maar officieel behorend tot de kern Meteren. Lees meer over dit project.

Diverse woningbouwprojecten

In De Plantage zijn verschillende woningbouwprojecten. U leest daar meer over op de website van Leven in De Plantage. Belangstelling voor een vrije sector kavel? Kijk dan hier

Verlichting

Er komen diverse soorten straatverlichting. Dat verschilt per fase. Hieronder krijgt u een beeld van de verschillende soorten die we gebruiken. 

Verlichting in de Plantage
Licentie: 
Copyright
Auteur: 
Gemeente West Betuwe

Wilt u de verlichtingsplannen gedetailleerder bekijken? U leest meer in de volgende pdf's: 

Honden uitlaten in De Plantage

Binnen de bebouwde kom moeten honden aangelijnd uitgelaten worden. Ook geldt er binnen deze bebouwde kom een opruimplicht. Behalve op de aangewezen uitlaatstroken. Dat is het bovenste groene gedeelte op de kaart. Hondenpoep mag daar blijven liggen omdat daar intensief gemaaid wordt in de zomer. In de winter wordt de strook elke twee á drie weken gezogen. We geven deze uitlaatstrook duidelijk aan met blauwe borden. Op diverse andere plaatsen in de wijk zijn afvalbakken te vinden. Daar mag ook hondenpoep in. 

Hondenuitlaatstroken en afvalbakken
Licentie: 
Copyright
Auteur: 
Gemeente West Betuwe

Diverse tekeningen