Adri Damsteeg

BABS Adri Damsteeg

Uit: Asperen

"Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!!! Ik wil me graag even voorstellen.

Mijn naam is Adri Damsteeg, sinds 2016 ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Ik ben geboren in Ottoland en sinds 1993 wonen we in Asperen. Ben 58 jaar, gelukkig getrouwd en samen hebben we 3 kinderen.

Ik kom uit een ouderwets gezin en ben de 10e van de 11 kinderen en opgegroeid op het platteland. In mijn dagelijks leven werk ik met veel plezier bij de gemeente Lingewaal op de afdeling Ruimtelijke Zaken, daarnaast werk ik met veel enthousiasme als vakdocent en assessor “Groen en Natuur “ op het Wellantcollege MBO te Gorinchem.

Mijn hobby`s zijn, scheidsrechter van het veldvoetbal, als natuurgids groepen mensen rondleiden in de natuurgebieden, zoeken naar mineralen en reizen. Daarnaast ben ik actief belijdend lid van de Nederlands Hervormde gemeente te Asperen.

Als BABS is enthousiasme mijn drijfveer. Na een persoonlijk gesprek met het toekomstige bruidspaar waarin we de hele trouwsessie en wensen doorspreken wordt er door mij een onvergetelijke huwelijksvoltrekking gecreëerd waarin jullie wensen zijn meegenomen. Op een originele wijze zullen jullie in de echt verbonden worden. Het spreekt voor zich dat er ruimte is voor een lach en een traan. Tijdens de huwelijksvoltrekking gebruik ik voorbeelden uit het dagelijks leven en de natuur.

De trouwdag is de mooiste dag van je leven, en graag draag ik daar mijn steentje aan bij. Welke BABS je ook kiest, een hele fijne voorbereiding op jullie trouwdag."