Aangepaste dienstverlening

De dienstverlening van de gemeente West Betuwe verandert op het gebied van openingstijden, thuisaanvragen, thuisbezorging en thuisbezoek bij pasgeborene. Dit geldt tot de maatregelen vanuit de Rijksoverheid veranderen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voordat u naar het gemeentehuis komt. Heeft het geen haast, stel uw bezoek dan uit. Heeft u gezondheidsklachten? Blijf dan thuis en verzet uw afspraak.

Afspraak maken

Openingstijden

Door het coronavirus zijn onze openingstijden aangepast. 

  • Aanvragen documenten. De publieksbalie is open van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.
  • Aangevraagde documenten laten we thuisbezorgen. 
  • Een afspraak maken is ook mogelijk op dinsdag- en donderdagavond tussen 17.00 tot 20.00 uur. De tijden staan bij de knop afspraak maken. Kies bijvoorbeeld rijbewijs en u ziet de beschikbare tijden.
  • Telefonisch bereikt u ons via 0345 72 88 00 op maandag t/m donderdag van 8.30 tot 17.00 uur. En op vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Mondkapje en 1,5 meter afstand

Bezoekt u het gemeentehuis? Draag dan een mondkapje bij binnenkomst en houdt zoveel mogelijk 1,5 meter afstand. Sinds 6 november 2021 zijn mondkapjes weer verplicht in alle publieke binnenruimtes. De mondkapjesplicht geldt voor iedereen vanaf 13 jaar. 

Bezoek gemeentehuis

Tot voor kort registreerden we gegevens van bezoekers voor het bron- en contactonderzoek. Vanaf 2 augustus registreren we geen gegevens van bezoekers.

Geen thuisaanvragen

Wegens de maatregelen is het niet mogelijk om de aanvraag van paspoort, identiteitskaart of rijbewijs thuis te doen. Aanvragen van documenten kan alleen in het gemeentehuis. Maak hiervoor een afspraak. 

Thuisbezorgen

Dynasure verzorgt de bezorging van de documenten. Zij nemen zelf maatregelen om verspreiding van het virus te beperken. Het bezorgen van deze documenten is gratis. U kunt aangevraagde documenten niet ophalen. Deze worden thuisbezorgd. 

Geen thuisbezoek aan pasgeborene

Is uw kindje in de gemeente West Betuwe geboren? Normaal komen wij dan bij u thuis om u te feliciteren met de geboorte en om de pasgeborene te verwelkomen in de onze gemeente. We versturen het cadeaupakket per post. We komen tijdelijk niet meer bij u thuis.