Coach over toekomstbestandig wonen

2 november: Webinar over Duurzaam Wonen

25 september 2023
Duurzaamheid

Je huis duurzamer, asbestvrij of levensloopbestendiger maken? Veel huizen in onze gemeente kunnen op die punten nog verbeteren, maar die investeringen kosten vaak veel geld. Dan zijn er mogelijkheden, zoals subsidies of de Toekomstbestendig Wonen Lening

Tijdens de Klimaatweek organiseert de gemeente West Betuwe in samenwerking met Duurzaam West Betuwe een online webinar over deze lening en andere mogelijkheden om te verduurzamen. Inwoner Jaap maakte hier al gebruik van, lees zijn verhaal.

Webinar 2 november

Op donderdagavond 2 november om 19.30 uur praten twee adviseurs van de gemeente West Betuwe je helemaal bij. Ook is er na afloop gelegenheid om vragen te stellen en het gesprek aan te gaan.

Aanmelden

Meld je aan via de website van Duurzaamheidscentrum De Knop. Ga naar www.deknop.nlexterne-link-icoon en vul het inschrijfformulier in. Je krijgt dan via de mail instructies om deel te nemen aan het webinar.

#WestBetuweWarmtOp

De aarde warmt op en het klimaat verandert. Daarom wil Nederland dat uiterlijk in 2050 alle gebouwen aardgasvrij zijn, wat de CO2-uitstoot vermindert. Het jaar 2050 lijkt nog ver weg, toch wil de gemeente West Betuwe samen met haar inwoners en ondernemers nu al stappen zetten. Benieuwd naar ervaringen uit West Betuwe? Lees de verhalen over #westbetuwewarmtop.