Gastvrije Waaldijk deel Gorinchem-Waardenburg

19 september: Inwonersbijeenkomst Gastvrije Waaldijk deel Gorinchem-Waardenburg

05 september 2023
Dorpen en stadjes

Er wordt volop gewerkt aan het versterken van de dijk langs de Waal. Woon je in onze gemeente in één van de dorpen aan de Waal tussen Gorinchem en Waardenburg? En wil je meepraten over de belevingspunten langs de dijk en heb je ideeën over de verhalen die we over de Waal kunnen vertellen? Kom dan naar de inwonersbijeenkomst op dinsdag 19 september 2023. De bijeenkomst is in de Burcht van Haeften van 19.30 tot 22.00 uur.

In de voorbereiding op de dijkversterking haalden we voor het project Gastvrije Waaldijk al ideeën en wensen op. In de bijeenkomst op 19 september bespreken we of deze zijn verwerkt en welke (nog) niet. We zijn benieuwd of er eventueel nog andere wensen en ideeën zijn. En zijn ook benieuwd naar verhalen over de Waal. Die kunnen we mogelijk bij de belevingspunten vertellen. Na de bijeenkomst onderzoeken we op korte termijn of, en zo ja hoe, de wensen als lokaal maatwerk meekunnen in de uitvoering van dijkversterkingsproject Gorinchem-Waardenburg. Daarnaast kijken we of er een verbinding gelegd kan worden met de kernagenda’s. 

Graag aanmelden

Voor de organisatie van de bijeenkomst is het fijn als je je aanmeldt. Dat doe je door uiterlijk 15 september 2023 een mail te sturen aan gastvrijewaaldijk@westbetuwe.nl. Vermeld daarbij in welke kern je woont en met hoeveel personen je komt.

Meer informatie

Meer informatie over de dijkversterking Gorinchem-Waardenburg en de Gastvrije Waaldijk lees je op de pagina Dijkversterking Waaldijk en Gastvrije Waaldijk.